Goedkope printers

Alles om ons heen lijkt steeds duurder te worden. Naarmate de technologie vooruit gaat, blijven er nieuwe producten op de markt komen. Dit gaat dan ook hand in hand met de prijsstijgingen van producten. Niet iedereen zit erop te wachten dat producten die vaak worden gebruikt ook erg duur worden verkocht. Tegenwoordig zijn er ook apparaten die naar behoren werken, maar voor een lagere prijs worden aangeboden.

Gebruikte opgeknapte printers

Printers gaan meestal best lang mee, maar het is niet gek als een printer het op een gegeven moment begeeft. Het is zo dat gebruikte of soms zelfs kapotte printers opgeknapt kunnen worden en na het eerste gebruik opnieuw gebruikt kunnen worden. Als je een kapot of oud apparaat opgeknapt en hergebruikt, dan heet dat “refurbished”. Je hebt dus refurbished telefoons, tablets, laptops, koffiezetapparaten en dus ook printers. Zo af en toe, als de printer kapot is gegaan, is er maar een onderdeel stuk. Die kan dan vervangen worden, en dan werkt de printer weer zo goed als nieuw. Men koopt refurbished producten voornamelijk omdat er een redelijk verschil in prijs zit tussen refurbished en gloednieuwe producten. Dat is eigenlijk ook logisch, omdat het product niet even goed is als wanneer je het net nieuw koopt.

Ben jij ZZP’er, werk je ergens op kantoor, of juist thuis? Dan moet je zeker weten wel zo nu en dan iets op papier printen. Is dat zo het geval en ben je thuis, op kantoor of in het gezamenlijke gebouw toe aan een nieuwe printer, maar moet je wel een beetje op het budget letten? Kom dan gauw op de website langs en koop hier jouw goedkope printer

 

Wat moet je kiezen?

Goed, je bent dus op zoek naar een nieuwe printer. Maar wat voor een printer heb je nou eigenlijk nodig? Schrijf je zelf alleen maar teksten die je uit moet printen? Schrijf je teksten die gekleurde plaatjes of headlines bevatten? Het kan ook nog dat je de printer als gezamenlijke printer gebruikt in een wat groter gebouw. Als er alleen wordt geschreven en niemand plaatjes of dergelijke kleur bevattende dingen zal gebruiken, dan raad ik simpelweg aan om een zwart wit printer aan te schaffen. Een laserprinter met kleur zal je namelijk wat meer kosten.

Daarnaast heb je ook nog de optie om te kiezen tussen A3 en A4 printers. Heb je dus een nieuwe printer nodig, maar vind je een nieuwe printer kopen te duur? Koop dan een refurbished printer!K